Escola Manuel Lattur

L'Agrupació Artística Musical compta amb una escola de música amb quatre-cents alumnes i vint professors. Entre les seues assignatures pràctiques tenim una banda infantil i una banda juvenil que asseguren la continuïtat de la nostra Banda. L'Escola Manuel Lattur va ser pionera a la Comunitat Valenciana en les classes d'iniciació a la música per a xiquets de quatre i cinc anys  En l'actualitat compta amb seixanta xiquets i xiquetes.

Escola de Música Manuel Lattur

Escola de Música Manuel Lattur

Escola Bressol i Cant Prenatal

Estimar la música, aprendre amb ella, relacionar-se, relaxar-se, treballar psicomotricitat o simplement passar-ho bé amb noves històries i cançons de sempre. Aquest és l'objectiu de l'Escola Bressol Musical, activitat que preten millorar la comunicació entre pares i fills i reforçar el vincle afectiu fent de la música el millor instrument. La iniciativa, impulsada per l'Escola de Música Manuel Lattur de Dénia, es va possar en marxa a principis d'octubre i va dirigida als més menuts de la casa: xiquets i xiquetes que no tenen més de tres anys.

Jardí musical

L'Escola de Música Manuel Lattur compta amb classes per d'iniciació musical per a xiquets i xiquetes des dels quatre als sis anys. El principal objectiu d'aquestes clases és que els xiquets i xiquetes gaudixen sentint i experimentant amb la música, i de forma trasversal introduir alguns primers conceptes musicals.

Educands

Existeixen dos tipus d’alumnes, els futurs músics de l'Agrupació Artística Musical de Dénia i els alumnes que volen aprendre a tocar un instrument  sense formar part de la Banda o trien instrument que no formant part de la formació bandística, estan agrupats en les classes de música moderna. Així de forma paral·lela a l'aprenentatge de l'instrument es possibilita que els músics es formen tocant en grup a la Banda Infantil, Banda Juvenil o el Grup Instrumental d'Adults.

Música interactiva

Un grup de xiquets/tes han començat les classes a l’escola de Música. Es tracta d’uns alumnes amb unes característiques especials als que es pretén fer gaudir a través de la música. Tots xiquets/tes i joves amb diversitat funcional i provenen de municipis de la Marina  Alta.

 

Escola d'Estiu Musical

Al llarg de tot el mes de juliol, l´Agrupació Artística Musical de Dénia oferta una programació d’estiu per a xiquets i xiquetes de tres a deu anys, especialment pensada per a divertir creant, per aprendre pintant, per gaudir de l’estiu mitjançant la música.