La Banda viatja a Reus, la ciutat de Gaudí.

El passat cap de setmana (1 i 2 de maig) la banda de Dénia va fer un viatge lúdic-cultural. El destí era la ciutat de Reus però abans passarem per Tarragona per fer una visita cultural i poder passejar per les restes romanes ( Amfiteatre, Pretori, Circ, Muralles...). Desprès d’un dia ple de diversió, agafarem l’autobús per dirigir-nos a Reus, ciutat on va nàixer Gaudí i on el modernisme t’envolta. Dissabte de mati amb un sol esplèndid, la música de la banda de Dénia ompliria els carrers i places del centre. Després d’un hora de passacarrer l’Ajuntament de Reus ens va convidar a un vermut (beguda típica).
Regressarem a l’hotel per tal de dinar i agafar forces, ens quedava per visitar per la vesprada el Gaudí Centre Reus. El centre d’interpretació dedicat exclusivament a la vida de l’arquitecte.
A les huit de la vesprada agafàvem els autobús per tornar a Dénia, molt cansats per l’ intensitat del viatge però molt contents, satisfets per el bon comportament del grup i sobretot el bon ambient i pensant ja en la propera excursió.