El Circ Alegria arriba a l'Escola d'Estiu Musical

 Http://youtu.be/ikTTMCBP4MU    

Al llarg de tot el mes de Juliol un total de 52 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 3 i 10 anys, han participat en la  XI Escola d’estiu Musical, organitzada per l´Agrupació Artística Musical de Dénia amb col·laboració amb Iniciativa Betania COOP.V.

Les activitats s´han dut a terme al local de la Banda, tots els matins de 9 a 14 h.

Aquest projecte naix amb els objectius de donar una alternativa per al temps lliure a l´estiu d´una banda, i per altra apropar als xiquets al món de la música desde la vessant més lúdica, ja que sabem que jugant s´apren, i ajuda als xiquets a créixer i a desenvolupar les seues capacitats.

La temàtica triada aquest any per treballar ha estat el mon del Circ. El títol de l’audició de fi de curs va ser “El Circ Alegria”.

Pallassos, trapezistes, lleons, el elefants, ballarins, mags, cantants, etc.. van omplir l’escenari del local de la Banda  de música.

La programació de les activitats de l´Escola d´Estiu Musical es plantegen a nivell pràctic amb la finalitat de despertar la curiositat dels xiquets pel seu entorn sonor i discriminar les qualitats del so, conèixer i aprendre a classificar instruments i jugar amb els que tenim a l´abast, construir instruments amb materials reciclats, augmentar el repertori de cançons i dur a terme diverses audicions adequades a l´edat dels xiquets, però, sobretot, gaudir i passar una bona estona amb la MÚSICA.

 Fins l’any pròxim!!!