X Escola d'Estiu Musical

Al llarg de tot el mes de Juliol un total de 48 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 3 i 9 anys, han participat en la  X Escola d´Estiu Musical, organitzada per l´Agrupació Artística Musical de Dénia amb col·laboració amb Iniciativa Betania COOP.V.

Les activitats s´han dut a terme al local de la Banda, tots els matins de 9 a 14 h.

Aquest projecte naix amb els objectius de donar una alternativa per al temps lliure a l´estiu d´una banda, i per altra apropar als xiquets al món de la música desde la vessant més lúdica, ja que sabem que jugant s´apren, i ajuda als xiquets a créixer i a desenvolupar les seues capacitats.

La programació de les activitats de l´Escola d´Estiu Musical es plantegen a nivell pràctic amb la finalitat de despertar la curiositat dels xiquets pel seu entorn sonor i discriminar les qualitats del so, conèixer i aprendre a classificar instruments i jugar amb els que tenim a l´abast, construir instruments amb materials reciclats, augmentar el repertori de cançons i dur a terme diverses audicions adequades a l´edat dels xiquets, però, sobretot, gaudir i passar una bona estona amb la MÚSICA.

Aquest any hem celebrar el nostre desè Aniversari i l’últim dia hem bufat tots junts les veles del pastis . A més hem mostrat a tots els familiars, alguns dels balls i disfresses que s’han realitzat al llarg del mes.

Fins l’any pròxim!!!

+ fotos en facebook