La banda juvenil de Dénia porta el Nadal a la Música en Família

Concert de música en família

Les activitats del programa Música en Familia van rebre el Nadal de la mà de la banda juvenil. Amb la sala de gom a gom i espectadors que es van quedar fora perquè, un vegada més, l’auditori es va quedar menut per a tanta gent, els músics que encara no s’han incorporat a la banda van oferir un entretingut i amé concert.

En la primera part van interpretar, “Be Oir Guest”, La puerta de Kiev, “The Honey Pokey”, Bolero Jove, “Samba de Janeiro”. En la segona part i ja amb tots els xiquets dalt de l’escenari preparats per a cantar van interpretar Nit de pau. Aquesta peça va comptar amb la col·laboració de dos ballarins, Alicia Garcia i David Mahiques, Bon Nadal, Rudolph el Reno, Vals de les Veles,  Aniversari Feliç i com a regal “Can’t  Help Falling in Love”, en la que van participar els alumnes de cant.