60 aniversario

Todo lo relacionado con el 60 aniversario de la banda.

La Banda celebra el sopar del 60 aniversari amb l’ànim de continuar escrivint moltes pàgines de la història de Dénia

Sopar de Gala 60 aniversari de la Banda

Músics, alumnes de l’escola, antics integrants i simpatitzants de la banda, van assistir al sopar de commemoració del 60 aniversari de l‘Agrupació Artística Musica de Dénia.

El sopar es va fer coincidir amb la celebració de Santa Cecília.

Joan Castejón col·labora amb el disseny d’una escultura de bronze i una litografia per commemorar el 60 aniversari de l’Agrupació Artística Musical de Dénia

La celebració del 60 aniversari comptarà amb un mecenes d’excepció. Joan Castejón posarà el seu art al servei de la banda, amb la creació de dues obres que serviran per recolzar la delicada salut econòmica d’este col·lectiu, que a dia de hui continua esperant els 30.000€ de la subvenció concedida per la Conselleria per la reforma  del local.

Cena de Gala 60 aniversario

Cena de Gala para celebrar el 60 aniversario de la Agrupación Artística Musical de Dénia.

Si quiere asistir y colaborar con la Banda puede comprar los tíquets reservándolos antes del día 20 de noviembre.

  • Preció: 25€
  • Menú de niños: 15€

La banda enamora en el seu Concert de Santa Cecília

Nous músics de la Banda

Ple absolut en el concert de Santa Cecilia, celebrat el passat dissabte 10 de novembre.

Com es tradicional el concert va començar amb la presentació dels nous musics que entren a formar part de la banda: Jaume Benlloch (Saxo Tenor), Ausiàs Pons (Percussió), Christian Martínez (Trompa), Gerard Piera (Trombó), Carles Sánchez (Trompeta), Laura Salguero (Saxo alto), Rosa Ivars (Flauta), Malena Mengual (Clarinet) y Nuria Pérez (Saxo Alto). Tots van rebre de la ma del seu padrí l’instrument.

Desfile de carrozas

I'm sorry, guys. I never meant to hurt you. Just to destroy everything you ever believed in. Bender?! You stole the atom. Robot 1-X, save my friends! And Zoidberg! You guys aren't Santa! You're not even robots. How dare you lie in front of Jesus?

Suscribirse a RSS - 60 aniversario