Audicions alumnes des de casa (14 vídeos)

"Audicions alumnes des de casa".

Tots els cursos a partir del mes de gener, es realitzen audicions dels alumnes al local de l'escola. Aquestes audicions tenen com a finalitat perdre la por escènica i anar mostrant a poc a poc l'evolució amb l'instrument. A més els alumnes de Jardí III poden anar escoltant els instruments per poder escollir el que volen aprendre a tocar el proper curs.
Aquest any únicament hem pogut realitzar l'audició dels alumnes de piano i de cello, però no volem deixar de mostrar-vos, en especial a totes les famílies que formeu l'escola, com els alumnes continuen aprenent, progressant  i estimant la música. Aquesta vegada amb la novetat d'enregistrar-se ells a casa.
En aquests vídeos no estan tots els alumnes, però esperem que el pròxim curs, ja a l'escola s'animen a participar.
Amb el desig que vos agraden i que valoreu l'esforç que s'està fent cada dia per donar/rebre les classes on-line. I si el proper curs voleu aprendre a tocar un instrument , ja sabeu! Escola de música Manuel Lattur .